• +30 27520 26222
  • Λεωφ. Καραμανλή 5 (Επαρ. Οδ. Ναυπλίου - Φρούριου Παλαμιδίου) 211 00 Ναύπλιο

Καλώς ήρθατε

Το Nafplia Terra βρίσκεται σε προνομιακή θέση, σε πολύ κοντινή απόσταση από όλα τα ενδιαφέροντα μέρη της πόλης του Ναυπλίου, με εκπληκτική και απεριόριστη θέα στο βουνό και τον Αργολικό κάμπο και είναι χτισμένο μέσα σε μια έκταση που περικλείεται από ελαιόδεντρα και καλλωπιστικά φυτά.

Στο ισόγειο βρίσκεται ο χώρος υποδοχής και η τραπεζαρία που είναι ο ιδανικός τόπος για την απόλαυση του πλούσιου πρωινού αλλά και σημείο συνάντησης και συζητήσεων με την συντροφιά ενός καφέ ή ενός ποτού. Επίσης στο ισόγειο βρίσκονται τα δυο standard μας δωμάτια και το ένα deluxe δωμάτιο. Στον επάνω όροφο, που εξυπηρετείται και με ανελκυστήρα, βρίσκονται οι δύο family σουίτες, η μια premium σουίτα και το ένα deluxe δωμάτιο, σε γήινους χαλαρωτικούς χρωματικούς τόνους, διακοσμημένοι με λεπτό γούστο και μεράκι θα ικανοποιήσουν τους επισκέπτες με σπάνιες στιγμές χαλάρωσης, σε ιδανικές συνθήκες άνεσης.

Στο Nafplia Terra προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας. Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στον βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών μας και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που θα ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών μας και θα σας παρέχει μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Στους εσωτερικούς χώρους του ξενώνα και εντός δωματίων, δεν επιτρέπεται το κάπνισμα. Επίσης, δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Το κέντρο υποδοχής μας είναι ανοιχτό για οποιαδήποτε ανάγκη ή απορία των επισκεπτών μας όχι μόνο όσον αφορά την διαμονή τους στο ξενοδοχείο μας, αλλά και γενικότερες πληροφορίες όσον αφορά τη διαμονή σας στο Ναύπλιο και τα αξιοθέατα των γύρω περιοχών.

Η τοποθεσία του Nafplia Terra είναι ιδανική για τη διαμονή σας στο Ναύπλιο, μιας και βρίσκεται σε απόσταση 1500 μέτρων από το κέντρο της πόλης, όπου μπορείτε να απολαύσετε τους περιπάτους σας δίπλα στη φύση ή στα πανέμορφα σοκάκια της παλιάς πόλης του Ναυπλίου.

Επίσης ο ξενώνας μας βρίσκεται 2200 μέτρα από το φημισμένο φρούριο του Παλαμηδίου και 3800 μέτρα από την πανέμορφη παραλία Καραθώνα με πολύ εύκολη μετακίνηση και πρόσβαση.

Όσον αφορά το αυτοκίνητό σας δε χρειάζεται να ανησυχείτε μιας και ο ξενώνας μας διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης.

Ακόμα και για τις ώρες που θέλετε να χαλαρώσετε στο ξενοδοχείο μας, μπορείτε να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο αφού σας παρέχουμε δωρεάν πρόσβαση στο internet μέσω WiFi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και δωρεάν παροχή Netflix σε όλα τα δωμάτια.